If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги...работата е ясна -търся само перката на топлата част на турбото защото мойта е капут (препилена е около 1 мм) .
Ако някой може да помогне да пише.
Колеги...работата е ясна -търся само перката на топлата част на турбото защото мойта е капут (препилена е около 1 мм) .
Ако някой може да помогне да пише.
Колега неможе да смениш само перката на топлата част тя върви с оста на турбината - съответно лагери, семеринги, баланс ....
Колеги,имам проблем с разтоварващият клапан на турбото на 156 2.4 жтд(136).Пружината му е омекнала и не може да постигне необходимото налягане.Клапанът не работи на вакуум ,а е с налягане.Обърнах магазините и не можах да го открия.Някой има ли го или пък някой да знае от куде мога да закупя такъв нов ?
Който знае и може да помогне да пише ЛС .
Турбото е Garrett TD25.
Здравейте Колеги!
на 156 2,4 ЖТД 136 к.с. имам проблем с турбо клапана подобен на колегата, само дето при мен се полу4ава обратния ефект - получава се по-голямо налягане заради клапана и дори понякога ми вкарва в авариен режим на сондата са секунда (в тази секунда се прекратява потока на гориво) и съм без тяга.Компютърната диагностика отчита грешката като постъпили над 1,4 бара налягане - грешка която се получава при около 3100-3200 оборота и то не всеки път.
Ние излъгахме компютъра да не взема под внимание тези данни за това завишено налягане и вече не влиза в този авариен режим, обаче от няколко дни от този клапан започна да се чува едно виене - след 1300-1400 оборота.Няма съмнение, че проблема ми е клапана - ВЪПРОСА е: този клапан продава ли се като отделна част от турбото - щото в Бош се предлага като едно - турбо и клапан.
Comment